Berapakah Jumlah Penerimaan Kasar?

Aspek utama memiliki perniagaan kecil adalah memahami implikasi cukai yang dihadapi perniagaan. Walaupun pemerintah AS tidak memiliki definisi tunggal tentang apa itu perniagaan kecil, undang-undang cukai memberikan beberapa faedah dan insentif kepada pemilik perniagaan kecil. Menurut Akta Pekerjaan Kecil 2010, satu metrik untuk menentukan kelayakan sebagai perniagaan kecil untuk tujuan cukai adalah berdasarkan jumlah penerimaan kasar.

Definisi

Menurut Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri, penerimaan kasar adalah "jumlah keseluruhan yang diterima organisasi dari semua sumber dalam tempoh perakaunan tahunannya, tanpa mengurangkan kos atau perbelanjaan." Sebagai tambahan kepada penjualan perniagaan, penerimaan kasar juga boleh merangkumi barang yang ditukarkan, sewa dari harta tanah dan sewa untuk harta peribadi. Kurangkan sebarang pulangan, elaun dan kos barang untuk menentukan keuntungan kasar anda.

Pertukaran

IRS mendefinisikan pertukaran sebagai pertukaran harta atau perkhidmatan. Nilai pasaran saksama yang diterima oleh perniagaan anda sebagai pertukaran untuk barang atau perkhidmatan mesti dicatat dalam penerimaan kasar anda. Sekiranya perniagaan anda menukar produk atau perkhidmatan dengan perniagaan lain dan kedua-dua perniagaan telah menyetujui setiap nilai sebelum pertukaran, IRS akan menerimanya sebagai nilai pasaran wajar kecuali terbukti sebaliknya. Sekiranya anda memiliki kedai roti dan anda memberi ganti rugi kepada tuan tanah dengan memberikan kek perkahwinan sebagai ganti sewa percuma selama sebulan, anda mesti memasukkan nilai sewaan wajar kedai roti tersebut dalam penerimaan kasar anda. Tuan tanah mesti menambahkan nilai pasaran yang adil dari kek perkahwinan untuk pendapatan sewaannya. Contoh lain ialah landskap yang memberikan perkhidmatannya sebagai pertukaran nasihat undang-undang.Penjual landskap mesti memasukkan dalam penerimaan kasarnya nilai pasaran wajar nasihat undang-undang dalam penerimaan kasarnya. Peguam mesti memasukkan nilai pasaran wajar perkhidmatan landskap dalam penerimaan kasarnya.

Pendapatan sewa

Sekiranya anda menerima pendapatan dari menyewa harta tanah atau harta peribadi, pendapatan ini juga harus ditambahkan ke jumlah penerimaan kasar anda. Barang peribadi boleh merangkumi peralatan, kenderaan, kostum, pakaian formal atau komputer. Contoh apa yang mesti disertakan dalam jumlah penerimaan kasar termasuk sewa biasa, sewa prabayar, bonus sewa dan pembayaran pembatalan pajakan. Bonus pajakan adalah apa-apa pembayaran yang diterima daripada pemajak selain sewa. Sebarang pembayaran yang diterima daripada pemajak yang membatalkan pajakannya dianggap sebagai pembayaran pembatalan pajakan. Selain itu, jika anda mempunyai hutang yang dibayar kepada entiti lain oleh pemajak anda, pembayaran tersebut mesti dimasukkan dalam penerimaan kasar.

Kelayakan

Sejak tahun 2010, perniagaan kecil yang berkelayakan adalah mana-mana syarikat dengan saham atau perkongsian atau perniagaan tunggal yang diperdagangkan secara terbuka yang rata-rata memperoleh $ 50 juta atau kurang dalam penerimaan kasar tahunan untuk tiga tahun sebelumnya. Syarikat korporat dan perkongsian juga tidak boleh melebihi $ 50 juta dalam penerimaan kasar. Oleh kerana entiti ini memberikan pendapatan secara langsung kepada pemilik atau pelaburnya, pemilik dan pemegang saham juga dikenakan ambang $ 50 juta, yang bermaksud jika pendapatan pemilik atau pemegang saham melebihi $ 50 juta, individu tersebut kehilangan faedah cukai perniagaan kecil. Pemilik atau pemegang saham yang pendapatannya tidak melebihi $ 50 juta mengekalkan faedah perniagaan kecil.