Cara Menghapus Peti Surat Suara Anda di IPhone

Sistem mel suara visual iPhone membolehkan anda melihat senarai mesej mel suara anda dan memilih urutan yang anda dengarkan, menghilangkan keperluan untuk memanggil ke sistem mel suara. Semua pilihan pengurusan mel suara, termasuk menghapus mesej mel suara, dilakukan menggunakan antara muka pengguna iOS. Apabila anda menghapus mel suara, ia akan dikeluarkan dari senarai mel suara visual dan disimpan ke bahagian Mesej yang Dihapus. Anda perlu menghapus mel suara yang disimpan dari Mesej yang Dihapus untuk membersihkan telefon anda sepenuhnya.

1

Ketuk "Telefon" dan kemudian ketuk tab "Mel Suara" untuk melihat senarai mesej mel suara anda.

2

Sentuh mel suara pertama dalam senarai dan kemudian ketik butang "Padam". Mesej mel suara dikeluarkan dari senarai.

3

Keluarkan baki mesej dari senarai satu demi satu. IPhone tidak mempunyai kaedah untuk menghapus semua mesej mel suara sekaligus.

4

Ketik "Mesej yang Dihapus", yang ada di bahagian bawah senarai, setelah membuang semua mesej mel suara. Semua mel suara yang dipadamkan anda muncul dalam senarai kedua.

5

Sentuh "Kosongkan Semua." Mesej pengesahan muncul yang memberitahu anda bahawa tindakan ini akan menghapus mel suara secara kekal dari telefon. Ketuk "Hapus Semua" untuk kedua kalinya untuk menghapus mesej mel suara.