Cara Menambah Nombor Kedua ke iPhone

Walaupun syarikat penerbangan anda mungkin membenarkan anda menambahkan talian tambahan pada rancangan anda, syarikat mungkin tidak akan membenarkan anda melampirkan nombor telefon baru ke iPhone anda sebagai talian sekunder. Pembawa anda akan meminta anda mengaitkan nombor itu dengan peranti lain sama sekali. Line2, bagaimanapun, mengesampingkan penyedia telefon bimbit anda dan menambah baris kedua ke iPhone anda tanpa mengganggu talian utama anda. Aplikasi ini, tersedia di iTunes App Store, menawarkan akaun percuma dan langganan. Akaun percuma boleh menerima surat suara dan teks dan membuat panggilan ke nombor bebas tol. Akaun langganan merangkumi semua ciri akaun percuma, tetapi juga dapat membuat panggilan ke, dan menerima panggilan dari, nombor di AS dan Kanada.

1

Muat turun Line2 dari iTunes App Store. Buka aplikasi apabila pemasangan selesai dan kemudian sentuh "Buat Akaun" di skrin utama.

2

Pilih "Kod Kawasan" atau "Lokasi" dan masukkan bandar dan negeri anda atau kod kawasan pilihan ke dalam bidang yang disediakan.

3

Pilih nombor baru dari senarai. Masukkan nama depan dan belakang anda, alamat e-mel dan kata laluan ke dalam bidang yang sesuai dan kemudian sentuh "Selesai."

4

Ikuti arahan di skrin untuk menyelesaikan Welcome Welcome. Sentuh "Selesai" untuk menyelesaikan persediaan.

5

Log masuk ke komputer, buka penyemak imbas dan navigasi ke laman web Line2 (pautan di Sumber) jika anda mahu menaik taraf ke langganan berbayar.

6

Klik "Log In," masukkan kelayakan akaun anda dan kemudian klik "Naik taraf" untuk pergi ke halaman Naik taraf Akaun.

7

Pilih rancangan langganan dari pilihan dan kemudian klik "Tingkatkan Sekarang" untuk mengaktifkan panggilan ke atau dari nombor di AS dan Kanada.