Cara Mencari Nombor Perunding Mary Kay Anda

Mary Kay menggunakan platform pemasaran pelbagai peringkat untuk menjual produk kosmetik melalui rangkaian perunding. Untuk menjadi perunding Mary Kay, anda memerlukan rujukan dari perunding Mary Kay yang lain. Selain itu, anda perlu membayar yuran dan menandatangani Perjanjian Perunding Kecantikan Bebas Mary Kay. Setelah menyelesaikan proses pendaftaran ini, Mary Kay akan menghantar nombor perunding anda kepada anda. Mary Kay menggunakan nombor perunding ini untuk mengesan penjualan anda dan mengenal pasti anda dalam sistem Mary Kay.

1

Hubungi perkhidmatan pelanggan Mary Kay di 800-627-9529. Minta wakil perunding pelanggan untuk nombor perunding Mary Kay anda. Wakil perkhidmatan pelanggan akan menanyakan soalan khusus kepada anda untuk mengesahkan identiti anda termasuk nama, alamat dan Nombor Jaminan Sosial. Setelah mengesahkan identiti anda, wakil khidmat pelanggan akan memberi anda nombor perunding Mary Kay anda.

2

Periksa mesej e-mel yang diterima yang menyambut anda ke program perunding Mary Kay. Mary Kay menghantar e-mel alu-aluan kepada semua perunding baru. Sebagai tambahan kepada maklumat terperinci mengenai program Mary Kay, di bahagian atas e-mel ini anda juga akan menemui nombor perunding Mary Kay anda.

3

Lihat di dalam kit sambutan yang anda terima melalui surat menyambut anda ke program perunding Mary Kay. Kit selamat datang ini mengandungi surat alu-aluan. Di bahagian atas surat ini, anda akan menemui nombor perunding anda.