Penganjur Apl Android Teratas

Menyusun aplikasi yang teratur pada peranti Android anda boleh mengurangkan kekecewaan dan peningkatan produktiviti. Dengan menggabungkan penilaian pengguna dan jumlah muat turun dari gedung Google Play rasmi, mungkin terdapat senarai alat organisasi aplikasi teratas yang tersedia untuk digunakan pada telefon pintar dan tablet Android syarikat anda.

Pergi ke aplikasi

GoToApp adalah penganjur aplikasi yang popular untuk peranti Android. Ciri-cirinya merangkumi penyortiran aplikasi mengikut nama dan tarikh pemasangan, folder induk dan anak tanpa had, alat carian khusus untuk membantu anda mencari aplikasi yang anda mahukan dengan cepat, navigasi sokongan leret dan bar alat yang ramping dan berfungsi. GoToApp adalah aplikasi percuma yang berukuran 527KB. Ia mempunyai penilaian 4 bintang dan telah dimuat turun lebih daripada 100,000 kali dari gedung Google Play pada bulan Mac 2013. GoToApp serasi dengan peranti yang menjalankan Android 2.2 atau lebih tinggi.

Penyusun Aplikasi

Apps Organizer adalah penganjur aplikasi berasaskan label yang direka oleh Fabio Collini. Selain organisasi aplikasi mengikut label dan abjad, Apps Organizer mempunyai alat widget yang dapat digunakan untuk mengelompokkan aplikasi. Sekiranya, misalnya, anda mempunyai beberapa aplikasi pemprosesan kata yang sering anda gunakan, anda dapat mengatur aplikasi ini bersama-sama dalam widget yang kemudian anda boleh letakkan di layar Utama peranti Android anda, yang membolehkan akses satu ketukan dari mana-mana skrin. Apps Organizer adalah aplikasi percuma yang berukuran 623KB. Ia mempunyai rating 4.5-bintang dan telah dimuat turun lebih dari 1 juta kali dari gedung Google Play. GoToApp serasi dengan peranti yang menjalankan Android 1.5 atau lebih tinggi.

Pengurus Aplikasi

Dengan Pengurus Aplikasi, anda dapat menghilangkan kekacauan dan kekacauan dari skrin Semua Aplikasi dan Laman Utama anda melalui beberapa ketukan mudah. App Manager membolehkan anda mengkategorikan aplikasi Android anda ke dalam folder yang berbeza sehingga anda dapat mengurus dan melancarkannya dengan lebih mudah. Ia mempunyai ikon folder yang ramping dan bergaya, alat pelancaran cepat dan kemampuan untuk membuat pintasan folder secara langsung di skrin Utama anda. App Manager adalah aplikasi percuma yang berukuran 585KB. Ia mempunyai penilaian 4 bintang dan telah dimuat turun lebih daripada 50,000 kali dari gedung Google Play GoToApp serasi dengan peranti yang menjalankan Android 1.5 atau lebih tinggi.

Penganjur Apl Auto Percuma

Auto App Organizer Free adalah penganjur aplikasi yang mantap dengan banyak fitur yang merangkumi pemilihan aplikasi besar-besaran, sandaran automatik, pengkategorian automatik, carian aplikasi T9 dan ikon tersuai. Ini juga dilengkapi alat yang memantau aplikasi Anda dan memberitahu anda aplikasi mana yang paling jarang anda gunakan sekiranya anda ingin menghapusnya dan mengosongkan ruang pada perangkat anda. Seperti namanya, Auto App Organizer Free adalah aplikasi percuma. Ini memuat turun 3.2MB, mempunyai penarafan 4.5 bintang dan telah dimuat turun lebih daripada 100,000 kali dari gedung Google Play. GoToApp serasi dengan peranti yang menjalankan Android 1.6 atau lebih tinggi.