Cara Memeriksa Penggunaan Teks pada GoPhone

Perkhidmatan GoPhone prabayar AT & T berbeza daripada perkhidmatan tanpa wayar dan perniagaan berasaskan langganan AT&T, jadi memeriksa penggunaan teks GoPhone sedikit berbeza daripada melakukannya pada telefon AT&T lain. Anda boleh memeriksa penggunaan teks dengan menggunakan GoPhone itu sendiri atau dengan log masuk ke akaun dalam talian yang dikaitkan dengan GoPhone anda. Jadi bergantung pada tempat anda berada di hari kerja anda, satu kaedah mungkin lebih baik daripada yang lain. Walaupun anda belum membuat akaun GoPhone dalam talian, anda boleh melakukannya dengan lebih cepat.

Di GoPhone

1

Hidupkan GoPhone anda.

2

Masukkan aksara 777 2 # dengan pad kekunci anda.

3

Tekan "Hantar." Anda akan menerima pesanan teks yang memperincikan keseimbangan teks anda.

Akaun Dalam Talian

1

Lawati halaman utama GoPhone (lihat Sumber).

2

Klik "Log Masuk" di bawah "Pengurusan Akaun GoPhone."

3

Masukkan nombor telefon anda dan kata laluan empat digit anda. Atau masukkan empat digit terakhir nombor telefon anda jika belum membuat akaun dalam talian, yang akan meminta AT&T menghantar kata laluan sementara melalui teks.

4

Buka teks yang dihantar kepada anda oleh AT&T. Masukkan kata laluan sementara itu di halaman log masuk pengurusan akaun AT&T dan kemudian ikuti arahan AT&T untuk membuat kata laluan pilihan anda.

5

Teruskan mengakses akaun dalam talian GoPhone anda, di mana anda dapat melihat sejarah penggunaan terperinci dan keseimbangan teks anda.