Cara Membatalkan Pemajuan Mel

Mungkin rancangan anda untuk keluar dari bandar telah dibatalkan atau mungkin perjalanan anda telah dipindahkan ke masa depan. Apa pun alasannya, setelah anda mengemukakan permintaan penghantaran e-mel ke Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat, anda mempunyai pilihan untuk membatalkannya, walaupun mungkin memerlukan waktu hingga 72 jam untuk pesanan asal tersedia di sistem sehingga anda dapat mengaksesnya untuk perubahan.

1

Dapatkan kod pengesahan pada e-mel pengesahan yang anda terima setelah anda menghantar permintaan penghantaran e-mel anda secara dalam talian. Atau cari kod pada pengesahan pesanan penghantaran surat yang anda terima di pejabat pos.

2

Pergi ke laman web USPS dan klik "Urus Mel Anda" untuk menu lungsur. Klik "Hantar Mel." Tunggu penyemak imbas anda mengalihkan anda ke halaman lain.

3

Tatal ke bahagian bawah halaman dan klik kata-kata "Perlu melihat, mengemas kini atau membatalkan ..." berkenaan dengan permintaan pemajuan surat yang sebelumnya Anda kirimkan. Tunggu untuk diarahkan.

4

Taipkan poskod anda di tempat yang sesuai. Taipkan kod pengesahan dari e-mel atau kad yang anda terima melalui surat di ruang yang ditentukan. Klik "Hantar." Tunggu untuk dialihkan.

5

Cari pilihan yang membolehkan anda membatalkan pesanan penghantaran e-mel anda. Pilih dan klik "Hantar." Tunggu pengesahan bahawa pembatalan telah berlaku.